2015.01.06
15 éves a Graphisoft Park - Interjú Lukács István társtervezõvel

A 15 éves Graphisoft Park „M” épülete ad otthont a Microsoft Magyarországnak, az épületet a kellõ biztonsági protokoll keretében a 2014 õszi Irodaházak Éjszakája látogatói is bejárhatták. Az esemény kapcsán Lukács Istvánnal, az épület egyik tervezõjével beszélt az OGH Hírügynökség az ‘Y’ generációs irodaházak kihívásairól.
Az Irodaházak Éjszakáján a jövõ munkakörnyezetét bemutató prezentációk után szabadon lehetett barangolni a Graphisoft Park „M” épületének munka- és rekreációs tereiben. A bejárás kapcsán Lukács Istvánt – aki 7 évvel ezelõtt Vikár Andrással közösen tervezte az épületet – többek között arról is faggattuk, mai fejjel mit változtatna a 2007-es megoldásokhoz képest, és mennyire volt könnyû együtt gondolkodni a Microsofttal az épület tervezése során.

A teljes cikket ide kattintva az uzletihirszerzes.hu oldalán olvashatjátok.

  

KÖVETKEZŐ
IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA2020A regisztráció még nincs megnyitva.

HÍREK

2020.05.28
Vírusmentesítő robotika


Az éjszaka hőse akcióban...

2020.05.10
Az All You Can Move az Év Irodája!

És igen! egy újabb éjszakai helyszínünk nyert! Köszönjük minden éjszakázónak és támogató partnerünknek!

2019.11.04
Arthur Holm: bútorba integrált technológia

Bármennyire is életünk részévé váltak a számítógépek és más információtechnológiai eszközök, látványukat nem mindenki szereti, különösen egy szépen megtervezett belső térben, egy elegáns konferenciateremben, tárgyalóban, szállodai recepción, irodában, vagy akár az otthonunkban. Erre kínál megoldást a dán Arthur Holm bútorba integrálható monitorjaival és egyéb IT eszközeivel.


2019.10.25
Irodaházak Éjszakája hetedszer

Idén is nagy várakozás előzte meg az Europa Design és az Irodakereső közös irodai élménytúráját, a 7. Irodaházak Éjszakáját, amely a hagyományokhoz hűen az éjszaka leple alatt került megrendezésre. A többszörös túljelentkezésen túljutott mintegy 140 résztvevő ismét olyan irodai és ingatlanpiaci helyszíneket fedezhetett fel, amelyek nagy része eddig ismeretlen volt a nagyközönség és a szakmabeliek számára.


Kapcsolat


IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


http://www.europadesign.hu/

Adatkezelési tájékoztató