2021.10.07
IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA VIII.: Tópark

Az éjszakai irodai kalandtúra résztvevőit szállító buszok ezután egy olyan iroda-, szálloda- és lakásegyüttes felé veszik az irányt, amelyre maximálisan jellemző a megújulás, és a „szép új világ” mottója. A Tópark éveken át betontorzókon félbe maradt épületeit 2014-ben egy új tulajdonos, a Lavinamix cégcsoport vette kézbe, amely életet lehelt a még születésük előtt elhalt falakból álló szellemvárosba. Ki ne lenne kíváncsi arra, hogy milyen az élet a Tóparkban, amely olyannyira különbözik koncepciójában és stílusában is az eddig megszokottól? Az Irodaházak Éjszakájának utazói esti fényeiben barangolhatnak a Tópark épületegyüttesének kivilágított, különleges homlokzatai között és betekintést nyerhetnek az építészeti és ingatlanfejlesztési koncepcióba, a jövő elképzeléseibe.

 

KÖVETKEZŐ
IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA2021. október 14A regisztráció megnyitva!

HÍREK

2021.10.01
Irodaházak Éjszakája – szakmai élménytúra nyolcadszor

Idén is érdemes időben jelentkezni az Irodaházak Éjszakájára, amelyet már nyolcadik alkalommal szervez meg az Europa Design.

Irodaházak Éjszakája – szakmai élménytúra nyolcadszor

2020.05.28
Vírusmentesítő robotika


Az éjszaka hőse akcióban...

2020.05.10
Az All You Can Move az Év Irodája!

És igen! egy újabb éjszakai helyszínünk nyert! Köszönjük minden éjszakázónak és támogató partnerünknek!

2019.11.04
Arthur Holm: bútorba integrált technológia

Bármennyire is életünk részévé váltak a számítógépek és más információtechnológiai eszközök, látványukat nem mindenki szereti, különösen egy szépen megtervezett belső térben, egy elegáns konferenciateremben, tárgyalóban, szállodai recepción, irodában, vagy akár az otthonunkban. Erre kínál megoldást a dán Arthur Holm bútorba integrálható monitorjaival és egyéb IT eszközeivel.


Kapcsolat


IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


http://www.europadesign.hu/

Adatkezelési tájékoztató