2022.02.01
Két éjszakai helyszínünk is versenyben az Év Irodája címért!

Az Év Irodája díj átadására immár tizenegyedik éve, 2010 óta kerül sor, amely mára a belsőépítészek, irodabútorosok, tervezők körében presztízs értékű elismerésnek számít. Ismét keresik az év legjobbjait, akik formálják az irodapiacot, a munkáltatói kultúrát és évről évre új értéket teremtenek a hazai piacon. A kategóriában évről évre egyre több nevező indul, köztük a legnagyobb hazai is nemzetközi cégek irodái.
 
A közönségszavazás keretein belül január 03. – február 03-ig lehet szavazni az Iroda.hu szervezésében, az idei évben elköltözött, felújított irodák, közösségi terek nevezéseit várják, hogy megmutassák magukat a nagyvilágnak.
 
Az értékelés egy független szakemberekből álló zsűri által történik, előre meghatározott és objektív szempontrendszer szerint. A díjátadóra 2022. április 13-án kerül sor a Millenáris Parkban.
 
Az Europa Design idén hat olyan iroda kialakításában is részt vett, akik jelen vannak a versenyben  - ráadásul ebből kettőt a 2021-es Irodaházak Éjszakája résztvevői személyesen is bejárhattak. 


Publicis House – Irányi Palota

A Publicis House a Világ bármely pontján a leginspirálóbb irodák közé tartozna. Budapesten, az Irányi utcában viszont egy közös otthont jelent a 21 különböző országból érkező több mint 260 fős csapatnak.

Publicis House – Irányi Palota
Több kép az Europa Design oldalán!

„A tobzódó eklektika jellemzi a házat: szakítottunk a hagyományos irodai terekkel, az épület meghatározó része találkozási pont, felület az eszmecserére és kreativitásra. Ide nem kötelező bejárni, de nagyon is érdemes! Az Irányi Palota sokszínűsége találkozott a Publicis Groupe hitvallásával, tökéletes egység! Korát megelőzve vegyíti a home office, hot / fix desk és kollab terek funkcióit. Az épületet nem bontottuk le, hanem megtartottunk mindent, ami használható és szép: gerendák, bontott téglafalak, lépcső, korlát, homlokzatok, látszó betonfelületek, fa nyílászárók eredeti minta szerinti újból gyártása.”
 
Bálterem, Le Cru helyiség, break-out és kollaborációs terek, kávézó, élmény konyha, pince, játékterem, Grand Cru, stúdió, süket szoba, vetítőterem, workshop helyiség, mozi, teakonyhák, konferenciaterem, hencsergők, udvar, teraszok, erkélyek, rendezvényterem, tárgyalók, campus bench, galéria és kiállítóterem, bicikli és roller tároló, cottage stílusú orangerie…és csak ezt követően jön a klasszikusnak nem igazán mondható iroda… EZ A PUBLICIS HOUSE!
 
A munkaállomások és közösségi terek aránya ideális, emberi léptékű open space irodai és közösségi terek, rengeteg felhasználási módozat, az irodákat tekintve nincs dedikált munkaállomás, projekt alapú munkaállomás választás.

Hermes Schleifmittel GmbH


A német Hermes Schleifmittel csiszolószerszám gyártó céget 1927-ben alapították Hamburgban. A világ minden kontinensén jelen lévő cég az autóipar, a bútorgyártás és a fémmegmunkáló üzemek, valamint az elektronikai és a gyógyszeripar precíziós műszerei számára gyárt flexibilis csiszolóanyagokat és köszörűkorongokat. A Budapesten található magyar irodában is tükröződik a cég hitvallása, amely a hagyományokban gyökerezik és a jövő felé tekint. A német központ egy mottót határozott meg az iroda kialakításához: legyen „state of the art”. 

Hermes Schleifmittel GmbH
Több kép az Europa Design oldalán!

„Az iroda berendezésének az egészére jellemző volt a munkatársak igényeinek a figyelembevétele, amit az is jelez, hogy az Europa Design által szállított bútorok az irodatér emberközpontú kialakítását támogató Well minősítéshez igazodnak. A kommunikációt igénylő munkavégzés támogatására a megfelelő hangelnyelés érdekében különböző akusztikus megoldásokat alkalmaztunk. A nyitott térben a mennyezetről belógatott akusztikus panelek választják el egymástól a munkahelyeket, a közösségi térrészben pedig akusztikus paneleket és szófákat helyeztünk el, amelyek kiválóan alkalmasak a két fős, nyugodt beszélgetések lebonyolítására, vagy koncentrációra, relaxációra.
 
Az oszlopokat is akusztikus filcével vontuk be, sőt a mennyezeti lámpák is hangelnyelő filcből készültek. A hármas és hatos bench munkahely-együttesek egységeit is akusztikus asztali panelek választják el egymástól. A tárolási feladatokat szintén akusztikus burkolattal ellátott szekrények oldják meg, illetve a személyes tárgyakat lockerekben helyezhetik el a munkatársak. A különböző irodai funkciók közötti váltás a padlón is megjelenik, az irodaterület padlószőnyeg, míg a közösségi rész vinil burkolatot kapott. Az open office mellett üvegfallal lett elválasztva a vezetői iroda.
 
Az irodabútorok kiválasztásánál nagy hangsúlyt fektettünk az ergonómiára, ezért az asztalok mellé kényelmes munkaszékek kerültek, amelyek garantálják a megfelelő koncentrálást és a fáradtságmentes munkavégzést. Felismerve, hogy nagyfokú digitalizáció előtt áll a világ, és egyre nagyobb szerepet fog játszani a virtuális kommunikáció, kialakítottunk egy nagyobb oktatótermet, valamint egy kisebb 8 fős videokonferenciatermet, amelyekben a személyes jelenlét mellett online megbeszélések is lebonyolíthatók.”

KÖVETKEZŐ
IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA



2022


KÖVESS MINKET,
HOGY IDŐBEN ÉRTESÜLJ!

HÍREK

2022.02.01
Két éjszakai helyszínünk is versenyben az Év Irodája címért!

Az Europa Design idén hat olyan iroda kialakításában is részt vett, akik jelen vannak a versenyben - ráadásul ebből kettőt a 2021-es Irodaházak Éjszakája résztvevői személyesen is bejárhattak. Publicis House – Irányi Palota

2021.10.19
Ilyen volt az Irodaházak Éjszakája VIII.

Nyolcadik alkalommal szervezte az Europa Design az Irodaházak Éjszakája című eseményt, amelyre hagyományosan a Design Hét alatt kerül sor.
Ilyen volt az Irodaházak Éjszakája VIII.

2021.10.01
Irodaházak Éjszakája – szakmai élménytúra nyolcadszor

Idén is érdemes időben jelentkezni az Irodaházak Éjszakájára, amelyet már nyolcadik alkalommal szervez meg az Europa Design.

Irodaházak Éjszakája – szakmai élménytúra nyolcadszor

2020.05.28
Vírusmentesítő robotika


Az éjszaka hőse akcióban...

Kapcsolat


IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


http://www.europadesign.hu/

Adatkezelési tájékoztató