2013.11.01
Deák Palota

A Deák Palota Budapest belvárosának egyik legújabb irodaház-fejlesztése, melyben összesen 5450 m2-en kereskedelmi funkciójú helyiség és iroda terület került kialakításra. Kivételes központi elhelyezkedése, a luxus szállodák szomszédsága, a Fejlesztõ által kínált szolgáltatások és lehetõségek mind egyedivé teszik a kapuit 2004. szeptemberében megnyitott épületet. A Deák Palota 2005-ben elnyerte az építész szakma elismerését is: a FIABCI nívódíj pályázatán az épületet a Magyar Ingatlanszövetség különdíjjal jutalmazta.

Az ingatlan Budapest szívében, a Deák Ferenc utca 15. szám alatt, a Kempinski Hotel Corvinus és a Le Méridien szállodák közvetlen szomszédságában helyezkedik el. Az épületen kialakításra került gazdagon díszített homlokzata és egységes architektúra egyaránt kiemelkedik a belvárosi utcaképbõl. Közvetlen környezetében számos turistalátványosság, bank, állami intézmény és neves nemzetközi kereskedelmi cég vezérképviselete található. A felújítás során a homlokzatot és a fõlépcsõházat – az Erick Van Egeraat Budapest, nemzetközi hírû építész iroda tervei alapján – századeleji, neobarokk stílusban állítottuk helyre. Ezzel szemben a belsõ terek a legmodernebb kialakítást kapták: üvegfalú átrium, skylight megvilágítással; elsõ osztályú anyagok, burkolatok; intelligens, központosított épületüzemeltetési (EIB) rendszer.

Az épület, központi elhelyezkedése miatt, egyszerûen megközelíthetõ gyalogosan és gépjármûvel egyaránt. A Deák Ferenc téri, tömegközlekedési csomópont alig 100 méterre található. Autóval megközelítve pedig alig két percre található parkolóházak teszik az épületet ideálisan megközelíthetõvé.

Irodaterületek

Az irodák 5 szinten, valamint a tetõgalérián, összesen mintegy 3200 négyzetméteren kerültek kialakításra, melyekhez a földszinti recepción keresztül, két panorámalift és a kártyás beléptetõ rendszer segítségével lehet eljutni. Az átrium elsõ emeletén a Fejlesztõ – egy bérelhetõ konferenciatermet és a Bérlõk kényelmét szolgálandó – egy hangulatos éttermet alakított ki, ahol a betérõ vendégek is találhatnak kedvükre való menüt (Deák Café). Az épület közös funkciójú területeinek elhelyezkedése miatt szintenként legfeljebb két irodaegység létesíthetõ. Az egységek belsõ kialakítását nagyfokú rugalmasság jellemzi. Az egész épületet jellemzõ bérlõ-központú tervezés jellemzi. A modernitás és az aprólékos gonddal végrehajtott, korhû felújítás lenyûgözõ elegye megtalálható a Deák Palota minden szegletében. A második emeleti irodaszinthez erkélysor, a gellérthegyi, budavári panorámát nyújtó, legfelsõ szinthez pedig egy tetõterasz is tartozik, ahol a Roof Garden Coffe and Coctail Terrace is helyet kapott.

Üzlethelyiségek

A Deák Palota földszintjén és elsõ emeletén összesen 911 m2 kereskedelmi terület került kialakításra. Az üzlethelyiségek modern eleganciát tükrözõ, belvárosban egyedülálló, közel 6m belmagassággal, valamint 18m homlokzati szélességû portállal rendelkeznek. Az épület utcafrontját meghatározó egyedi üvegportál illeszkedve a homlokzat harmóniájához, exkluzív megjelenést kölcsönöz a kereskedelmi egységeknek. Az üzlethelyiséget a Roland Divatház Rt. bérli, ahol Közép-Európa legnagyobb Hugo Boss és Cream áruháza mûködik.

Mióta az Európai Unió Magyarországon tevékenykedõ diplomáciai képviselete és testülete is a Deák Palotában rendezkedett be, Brüsszelben csak az Európai Unió Házaként emlegetik az épületet. A további bérlõk között olyan vezetõ divatházakat találunk, mint a Hugo Boss és a Cream, valamint olyan meghatározó nemzetközi cégeket, mint a Cushman & Wakefield, a Morgan & Stanley vagy a Fortis Bank.Bõvebben az irodaházról az irodakereso.info-n olvashat.Deák Palota irodaházban elhangzott elõadásokat a lenti képekre kattintva tekintheti meg nevének, és e-mail címének megadás után. Az elõadásokért külön köszönet a Z. Halmágyi Juditnak.

  A Deák Palota története és újjászületése
Z. Halmágyi Judit elõadása
 

Deák Palota irodaházban található Immobilia Zrt. iroda bútorait az Europa Design szállította.

KÖVETKEZŐ
IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA2020A regisztráció még nincs megnyitva.

HÍREK

2019.11.04
Arthur Holm: bútorba integrált technológia

Bármennyire is életünk részévé váltak a számítógépek és más információtechnológiai eszközök, látványukat nem mindenki szereti, különösen egy szépen megtervezett belső térben, egy elegáns konferenciateremben, tárgyalóban, szállodai recepción, irodában, vagy akár az otthonunkban. Erre kínál megoldást a dán Arthur Holm bútorba integrálható monitorjaival és egyéb IT eszközeivel.


2019.10.25
Irodaházak Éjszakája hetedszer

Idén is nagy várakozás előzte meg az Europa Design és az Irodakereső közös irodai élménytúráját, a 7. Irodaházak Éjszakáját, amely a hagyományokhoz hűen az éjszaka leple alatt került megrendezésre. A többszörös túljelentkezésen túljutott mintegy 140 résztvevő ismét olyan irodai és ingatlanpiaci helyszíneket fedezhetett fel, amelyek nagy része eddig ismeretlen volt a nagyközönség és a szakmabeliek számára.


2019.09.30
All You Can Move: az idei helyszínünk egyike az Irodaházak Éjszakáján

Az AYCM start-up cégként indult egy 27 nm-es lakásból 20 évvel ezelőtt, mára már egy 45 főt foglalkoztató középvállalattá vált árbevételét tekintve.
Az évfordulót már egy új és a korábbinál jóval tágasabb és modern koncepciójú, inspiratív irodában akartuk megünnepelni.


2018.11.01
Ilyen volt az Irodaházak Éjszakája VI.

A VI. Irodaházak Éjszakáját a munkatársak jó közérzetét fókuszba helyező WELL IRODA jegyében rendezte meg az Europa Design és kiemelt médiatámogatója, az Irodakereső. Ráadásul a sokak által izgatottan várt esemény alapítója és ötletadója, az Europa Design először nyitotta meg új irodaházának kapuit az érdeklődő nagyközönség és a szakma előtt.

Kapcsolat


IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


http://www.europadesign.hu/

Adatkezelési tájékoztató