SAJTÓMEGJELENÉSEK

2019.10.29
Az EGIS is bemutatta irodáját a VII. Irodaházak Éjszakáján

Az EGIS október 10-én bemutatta a közönségnek, hol is dolgoznak valójában. Ez vol az első állomás a hetedszer is megrendezésre kerülő Irodaházak Éjsakájának.

https://hu.egis.health/a/megmutattuk-hol-dolgozunk-hu

2018.11.15
IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA VI. az iroda.hu oldalán

Az iroda hu beszámolóját ezzel a kérdéssel zárja: 
A jól sikerült buszos designtúra után már csak egy kérdés maradt: vajon milyen helyszínek fogják emlékezetessé tenni a következő, VII. Irodaházak Éjszakáját 2019-ben? A válaszunk: figyeljenek! :-)


http://blog.iroda.hu/irodapiaci-blog/irodahzak-jszakja-vi-well-iroda/135413

http://blog.iroda.hu/irodapiaci-blog/irodahzak-jszakja-vi-well-iroda/135413

2018.11.14
Irodaházak Éjszakája VI. az Építészforumon!

Az Europa Design és kiemelt médiatámogatója, az Irodakereső idén VI. alkalommal rendezte meg az Irodaházak Éjszakáját fókuszban az ideális munkahelyek megteremtését célzó WELL IRODA MINŐSÍTÉSSEL.

http://epiteszforum.hu/irodahazak-ejszakaja-vi-well-iroda

2018.11.13
A Proidea cikke az Irodaházak Éjszakája VI. -ról

A sokak által izgatottan várt esemény alapítója és ötletadója, az Europa Design először nyitotta meg új irodaházának kapuit az érdeklődő nagyközönség és a szakma előtt. Az elmúlt évben több nemzetközi díjat is nyert cég és épület bemutatásának aktualitásához az is hozzájárult, hogy az Europa Design irodaháza Magyarországon elsőként kapja meg hamarosan a WELL minősítést.

Teljes cikk:

https://www.proidea.hu/sajtokozlemenyek-6/irodahazak-ejszakaja-6-well-iroda-15572.shtml

Proidea

2018.11.13
VI. Irodaházak Éjszakája - az irodakereso.info cikke

Az idei Irodaházak Éjszakája – buszos dizájn kalandtúra - 150 embernek nyújtott intellektuális szórakozást, bepillantást egy olyan világba, amelyben mindannyian szeretnénk élni; kifinomult dizájn, magas szintű ergonómia és megőrzött történelmi örökség.

Teljes cikk az irodakereso.info oldalon:

https://www.irodakereso.info/cikkek/irodapiaci-hirek/vi-irodahazak-ejszakaja

2017.11.15
Ebuild Kft. youtube csatornája: V. Irodaházak Éjszakája – összefoglaló

Személyes véleményekkel a videó végén, ahol mindenki kiemelte a profi szervezést.

további részletek →

2017.11.15
proidea.hu: V. Irodaházak Éjszakája

Az Europa Design által rendezett program ismét nagy sikert aratott a belsõépítész és építész közösség, valamint az ingatlanszakma képviselõi körében Az idei Irodaházak Éjszakája 130 embernek nyújtott intellektuális szórakozást, kulináris örömöket, és a megismételhetetlen "itt és most élményét". Azoknak, akik még soha sem vettek részt az éjszakai kalandtúrán: az Irodaházak Éjszakája során olyan épületeket látogathatunk meg exkluzív módon, mondhatni VIP kiszolgálással, amelyek mellett gyakran elmegyünk a városban anélkül, hogy tudnánk, mit is kell(ene) észrevennünk. Azonban az év ezen egyetlen estjén a kiválasztott irodaházak megálmodói, tervezõi és mûvészei kalauzolják el a szakmabelieket, illetve a dizájn és (belsõ)építészet iránt érdeklõdõ résztvevõket, mesélve a koncepcióról, a kivitelezés nehézségeirõl, szépségérõl és a velünk élõ tárgykultúráról, miközben nem pusztán a különlegességekre mutatnak rá, hanem az apró titkokba is beavatják a jelenlévõket.

további részletek →

2017.10.20
irodakereso.info: V. Irodaházak Éjszakája

Idén a GránitPólus Sóház és Westend irodaházak frissen elkészült elõterei nyitották a sort, ezt követõen átbuszoztunk az AGORA Budapest fejlesztés bemutatótermébe, illetve a szomszéd Duna Towerhez, majd a sort a budai oldalon elhelyezkedõ Accor Hotels Budapest központi irodája zárta. Aki ott volt tanúsíthatja: a szervezõknek most is, mint eddig mindig, sikerült a magaskultúrát – belsõ design, és high-tech architektúra – az üzleti világ számára érdekes megtérülési rátákkal és egyéb mutatószámokkal ötvözni, miközben a gasztronómiának hódolva a 21. század elvárásai szerinti életérzést is biztosították a programok… 130 embernek biztosan felejthetetlen volt ez a simogatóan meleg októberi éj, és a profi szervezõknek, illetve a házigazdáknak hála ez az este még sokáig beszédtéma lesz a városban.

további részletek →

2017.10.13
Czifrapalota Interiors Facebook oldala

A Design Hét egyik legnépszerûbb programja az éjszakai iroda túra. Ezúttal West End-Agora-Duna Tower-Accor iroda volt a menetrend. Az Agora projekt konténer irodája ínyencség a javából. Az Árpád híd új budapesti városrészt kap hamarosan, több ezer négyzetméter irodával és zöld felülettel!

további részletek →

2017.09.26
designhet.hu: Irodaházak Éjszakája Buszos Design Kalandtúra

Buszos design kalandtúra napnyugta után a legizgalmasabb irodaházak belsejébe, ahova egyébként csak kevesen juthatnak be. Az Europa Design által szervezett túrán a cég bemutatja az ország legjobb gyakorlatait, többek között saját, díjnyertes irodáját, melyet elõször nyitnak meg a szélesebb közönségnek.”

további részletek →

2017.09.20
programturizmus.hu: Irodaházak Éjszakája

Az éjszakai buszos design túra különbözõ, A+ minõsítésû és B kategóriás „meglepetés” irodaházaknál áll meg, ahol a résztvevõk építész- és belsõépítész kritikusok, illetve helyi szakemberek vezetésével járhatják be az épületeket akkor, amikor a dolgozók már mély álomba szenderültek. Az Irodaházak Éjszakáján miénk az egész irodatér!

további részletek →

2017.09.20
realista.hu: V. Irodaházak Éjszakája - Buszos design kalandtúra

„Buszos design kalandtúra napnyugta után a legizgalmasabb irodaházak belsejébe, ahova egyébként csak kevesen juthatnak be.”

további részletek →

2015.10.23
Irodaházak Éjszakája IV. - Újraálmodott építészeti értékek - az inout-home.hu cikke

 2015. október 2-án, pénteken, napnyugtakor, 120 résztvevõvel kezdõdött immáron negyedszer az Irodaházak Éjszakája buszos design túra. Az ezúttal meglátogatott épületekben nem hagyományos fejlesztések, hanem elsõsorban az újragondolt funkciók bemutatása volt a cél. A francia sztárépítész, Dominique Perrault és Ekler Dezsõ közös alkotása, a Krisztina Palace mellett további két olyan állomás szerepelt a programban, amely évtizedekkel keletkezése után, kortárs terekkel újult meg. A Groupama frissen átadott székháza Kolba Mihály elkötelezetten környezettudatos szemléletének köszönhetõen nyerte el mai formáját. A Párizsi Nagyáruház késõ szecessziós homlokzata pedig a XXI. századi igényeket minden szempontból kielégítõ irodákat és multifunkcionális tereket rejt Tiba János átiratában.

további részletek →

2015.10.20
Ismét hódított az Irodaházak Éjszakája - a realista.hu cikke

Mivel az ezúttal meglátogatott épületek nem hagyományos fejlesztések, elsõsorban az újragondolt funkciók bemutatása volt a cél. A francia sztárépítész, Dominique Perrault és Ekler Dezsõ közös alkotása, a Krisztina Palace mellett további két olyan állomás szerepelt a programban, amely évtizedekkel keletkezése után, kortárs terekkel újult meg. A Groupama frissen átadott székháza Kolba Mihály elkötelezetten környezettudatos szemléletének köszönhetõen nyerte el mai formáját. A Párizsi Nagyáruház késõ szecessziós homlokzata pedig a XXI. századi igényeket minden szempontból kielégítõ irodákat és multifunkcionális tereket rejt Tiba János átiratában.
 

további részletek →

2015.10.15
Irodaházak Éjszakája IV. - Újraálmodott építészeti értékek - az irodakereso.info cikke

2015. október 2-án, pénteken, napnyugtakor, 120 résztvevõvel kezdõdött immáron negyedszer az Irodaházak Éjszakája buszos design túra. Mivel az ezúttal meglátogatott épületek nem hagyományos fejlesztések, elsõsorban az újragondolt funkciók bemutatása volt a cél. A francia sztárépítész, Dominique Perrault és Ekler Dezsõ közös alkotása, a Krisztina Palace mellett további két olyan állomás szerepelt a programban, amely évtizedekkel keletkezése után, kortárs terekkel újult meg.

további részletek →

2015.10.15
Irodaházak Éjszakája IV. - Újraálmodott építészeti értékek - az epiteszforum.hu cikke

2015. október 2-án, pénteken, napnyugtakor, 120 résztvevõvel kezdõdött immáron negyedszer az Irodaházak Éjszakája buszos design túra. A programon a Krisztina Palace, az Erzsébet Irodaház és a Párizsi Nagyáruház tereit nézhették meg az érdeklõdõk. 

további részletek →

2015.10.02
A Design Héten ismét jön az Irodaházak Éjszakája. - a rendezvenyvilag.hu cikke

Az Europa Design ismét sûrû eseménynaptárral készült a Design Hétre, sõt az eddig már három alkalommal sikert aratott éjszakai buszos design túra ismét megszervezésre kerül. A bevett forgatókönyv szerint a résztvevõk építész- és belsõépítész kritikusok, illetve helyi szakemberek vezetésével járhatják be a kiválasztott "meglepetés épületeket" és irodai területeket akkor, amikor a dolgozók otthon már mély álomba szenderültek.

további részletek →

2015.10.02
Irodaházak Éjszakája IV. - a lakberendezok.hu cikke

A korábbi három alkalommal hatalmas sikert aratott, éjszakai buszos design túra ismét különbözõ „meglepetés” irodaházakat érint, amelyekben a résztvevõk építész- és belsõépítész kritikusok, illetve helyi szakemberek vezetésével járhatják be az épületeket és irodai területeket akkor, amikor a dolgozók otthon már mély álomba szenderültek. A program elõreláthatólag 6 órán át tart.

további részletek →

2015.10.02
Irodaházak Éjszakája design túra IV. - Europa Design - a designhet.hu cikke

A korábbi három alkalommal hatalmas sikert aratott, éjszakai buszos design túra ismét A+ minõsítésû és B kategóriás „meglepetés” irodaházakat érint, amelyekben a résztvevõk építész- és belsõépítész kritikusok, illetve helyi szakemberek vezetésével járhatják be az épületeket és irodai területeket akkor, amikor a dolgozók otthon már mély álomba szenderültek. A program elõreláthatólag 6 órán át tart.

további részletek →

2014.10.14
Rekord részvétel és inspiráló víziók az Irodaházak Éjszakáján - OGH cikke az esemenymenedzser.hu oldalon

Október 10-én hajnali két óra körül csendesedett el a Regus Bank Center a népszerû éjszakai irodatúra utolsó állomásaként. Az Irodaházak Éjszakája III. rekord részvétellel és inspiráló víziókkal fogadta az építészekbõl, belsõépítészekbõl, lakberendezõkbõl, ingatlanfejlesztõkbõl, létesítménygazdálkodással foglalkozó szakemberekbõl álló közönséget, akik az éjszaka leple alatt a 20 éves Madách Trade Centert és a Graphisoft Parkban található Microsoft „mikrokozmoszt” is felfedezhették.     

további részletek →

2014.10.14
Az ingatlanszakma ünnepe volt az Irodaházak Éjszakája III. - az irodakereso.info cikke

Óriási siker a csütörtök este megrendezett, immár városszerte beszédtémát adó, építészeknek, ingatlanosoknak és dizájn-õrülteknek szervezett Irodaházak Éjszakája. 

további részletek →

2014.10.14
Az ingatlanszakma ünnepe volt az Irodaházak Éjszakája III. - az irodakereso.info cikke

Óriási siker a csütörtök este megrendezett, immár városszerte beszédtémát adó, építészeknek, ingatlanosoknak és dizájn-õrülteknek szervezett Irodaházak Éjszakája. 

további részletek →

2014.06.24
Másodjára is Irodaházak Éjszakája - a portfolio.hu cikke a CIB.hu hírportálján

Az irodakereso.info és a Portfolio is részt vesz az Europadesign által életre hívott Irodaházak Éjszakája II. szervezésében. Feuertag Ottó, az Europadesign alapító-tulajdonosa szerint a tavalyi siker, amikor mintegy százötven szakember - fõleg tervezõk, építészek, belsõépítészek, szakmai újságírók és design szakemberek - vettek részt a programon, szinte kikövetelte a folytatást, amelyre június 19-én, csütörtök este kerül sor. 

további részletek →

2014.06.24
Irodaházak Éjszakája, másodszor - a Design.hu cikke

Az ingatlan és építész szakma meghívottjai három irodaépület (Eiffel Palace Irodaház, Váci Corner Irodaház, Váci33 Irodaház) nagyközönség elõl elzárt tereibe tekinthettek be, ráadásul mindezt az esti, nyugodt órákban, amikor zavartalanul ismerkedhettek meg az egyes irodaterületek építészeti, belsõépítészeti kialakításával, a meghívott elõadóktól és személyes tapasztalatszerzésen keresztül. Az irodaházak között partybuszokon utazhattak a vendégek, ahol az éjszakai Budapest látványa mellett a vendéglátók figyelmessége fokozta a meghívottak jó közérzetét.

további részletek →

2014.06.23
Ismét nagy sikert aratott az Irodaházak Éjszakája - a realista.hu cikke

Az Europa Design immár második alkalommal rendezte meg az Irodaházak Éjszakája rendezvényt, amely ismét nagy sikert aratott az ingatlanszakma képviselõi körében. Ezúttal az Eiffel Palace, a Váci Corner és a Váci33 irodaházak voltak terítéken.

további részletek →

2014.06.23
Irodaházak Éjszakája, másodszor - az Építészfórum cikke

A 2013-as Design Hét programsorozat részeként megrendezésre kerülõ Irodaházak Éjszakája rendezvény olyan sikeresnek bizonyult a belsõépítész és építész közösség, valamint fiatal designerek körében, hogy közülük többen már a rendezvény ideje alatt elõregisztráltak a következõ partybuszos eseményre. Az Europa Design a második rendezvénnyel az ingatlanipari szakemberek felé is nyitott, ingatlanügynökségek, fejlesztõk és létesítménygazdálkodással foglalkozó cégek képviselõi utaztak a szakmai sajtó képviselõivel, hogy az éjszakai program alkalmával szórakoztató formában ismerhessék meg a szokatlanul nyugodt irodaházakat és bérterületeket. 

további részletek →

2014.06.20
Irodaházak Éjszakája, másodszor - az Irodakeresõ.info cikke

A 2013-as Design Hét programsorozat részeként megrendezésre kerülõ Irodaházak Éjszakája rendezvény olyan sikeresnek bizonyult a belsõépítész és építész közösség, valamint fiatal designerek körében, hogy közülük többen már a rendezvény ideje alatt elõregisztráltak a következõ partybuszos eseményre.

további részletek →

2014.06.20
Irodaházak Éjszakája, másodszor - a REsource Infó cikke

A 2013-as Design Hét programsorozat részeként megrendezésre kerülõ Irodaházak Éjszakája rendezvény olyan sikeresnek bizonyult a belsõépítész és építész közösség, valamint fiatal designerek körében, hogy közülük többen már a rendezvény ideje alatt elõregisztráltak a következõ partybuszos eseményre. Az Europa Design a második rendezvénnyel az ingatlanipari szakemberek felé is nyitott, ingatlanügynökségek, fejlesztõk és létesítménygazdálkodással foglalkozó cégek képviselõi utaztak a szakmai sajtó képviselõivel, hogy az éjszakai program alkalmával szórakoztató formában ismerhessék meg a szokatlanul nyugodt irodaházakat és bérterületeket.

további részletek →

2014.06.20
Irodaházak Éjszakája, másodszor - a portfolio.hu cikke

A 2013-as Design Hét programsorozat részeként megrendezésre kerülõ Irodaházak Éjszakája rendezvény olyan sikeresnek bizonyult a belsõépítész és építész közösség, valamint fiatal designerek körében, hogy közülük többen már a rendezvény ideje alatt elõregisztráltak a következõ partybuszos eseményre. Az Europa Design a második rendezvénnyel az ingatlanipari szakemberek felé is nyitott, ingatlanügynökségek, fejlesztõk és létesítménygazdálkodással foglalkozó cégek képviselõi utaztak a szakmai sajtó képviselõivel, hogy az éjszakai program alkalmával szórakoztató formában ismerhessék meg a szokatlanul nyugodt irodaházakat és bérterületeket. 

további részletek →

Kapcsolat


IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


http://www.europadesign.hu/

Adatkezelési tájékoztató