2017.10.20
V. Irodaházak Éjszakája

Az idei Irodaházak Éjszakája 130 embernek nyújtott intellektuális szórakozást, kulináris örömöket, és a megismételhetetlen „itt és most élményét”.  Azoknak, akik még soha sem vettek részt az éjszakai kalandtúrán: az Irodaházak Éjszakája során olyan épületeket látogathatunk meg exkluzív módon, mondhatni VIP kiszolgálással, amelyek mellett gyakran elmegyünk a városban anélkül, hogy tudnánk, mit is kell(ene) észrevennünk.



Azonban az év ezen egyetlen estjén a kiválasztott irodaházak megálmodói, tervezõi és mûvészei kalauzolják el a szakmabelieket, illetve a dizájn és (belsõ)építészet iránt érdeklõdõ résztvevõket, mesélve a koncepcióról, a kivitelezés nehézségeirõl, szépségérõl és a velünk élõ tárgykultúráról, miközben nem pusztán a különlegességekre mutatnak rá, hanem az apró titkokba is beavatják a jelenlévõket. 
 

Idén a GránitPólus Sóház és Westend irodaházak frissen elkészült elõterei nyitották a sort, ezt követõen átbuszoztunk az AGORA Budapest fejlesztés bemutatótermébe, illetve a szomszéd Duna Towerhez, majd a sort a budai oldalon elhelyezkedõ Accor Hotels Budapest központi irodája zárta. Aki ott volt tanúsíthatja: a szervezõknek most is, mint eddig mindig, sikerült a magaskultúrát – belsõ design, és high-tech architektúra – az üzleti világ számára érdekes megtérülési rátákkal és egyéb mutatószámokkal ötvözni, miközben a gasztronómiának hódolva a 21. század elvárásai szerinti életérzést is biztosították a programok. Mindezt stílusosan, finoman, véletlenül sem tolakodóan, a legapróbb részletekre is ügyelve. Aki picit is érzékeny a nüansznyi finomságokra, az rájöhetett, hogy a válogatott olasz ínyencségek kóstolása sem véletlen: az elsõ helyszínek, vagyis a Westend lobbyk dizájnjára utalt, ahol egy különleges olasz kerámia, a KERLITE burkolja a padlót és a falakat. De nem voltak hivalkodó molinók, bazári plakátok sem; a kevesebb több elve a rendezvény egészén érvényesült.  
 
A rutinos szervezõknek köszönhetõen a ritmusban sem volt hiba: a hajnali kettõig tartó V. Irodaházak Éjszakájáról minimálisan morzsolódtak le a résztvevõk; egyszerûen nem tûnt fel, hogy elrepült az idõ. Apropó busz: a legendás partijárat most is feltûnt a csoport útvonalán, aki akart, az az épületek közötti utat bulizással tölthette, nem kis feltûnést keltve a Váci úton, majd Budára menet a Margit-hídon át. 130 embernek biztosan felejthetetlen volt ez a simogatóan meleg októberi éj, és a profi szervezõknek, illetve a házigazdáknak hála ez az este még sokáig beszédtéma lesz a városban. 

 

KÖVETKEZŐ
IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA



2022


KÖVESS MINKET,
HOGY IDŐBEN ÉRTESÜLJ!

HÍREK

2022.02.01
Két éjszakai helyszínünk is versenyben az Év Irodája címért!

Az Europa Design idén hat olyan iroda kialakításában is részt vett, akik jelen vannak a versenyben - ráadásul ebből kettőt a 2021-es Irodaházak Éjszakája résztvevői személyesen is bejárhattak. Publicis House – Irányi Palota

2021.10.19
Ilyen volt az Irodaházak Éjszakája VIII.

Nyolcadik alkalommal szervezte az Europa Design az Irodaházak Éjszakája című eseményt, amelyre hagyományosan a Design Hét alatt kerül sor.
Ilyen volt az Irodaházak Éjszakája VIII.

2021.10.01
Irodaházak Éjszakája – szakmai élménytúra nyolcadszor

Idén is érdemes időben jelentkezni az Irodaházak Éjszakájára, amelyet már nyolcadik alkalommal szervez meg az Europa Design.

Irodaházak Éjszakája – szakmai élménytúra nyolcadszor

2020.05.28
Vírusmentesítő robotika


Az éjszaka hőse akcióban...

Kapcsolat


IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


http://www.europadesign.hu/

Adatkezelési tájékoztató