2018.09.10
FrieslandCampina - CityZen irodaház

IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA VI.: 2018. OKTÓBER 11.

Emberek ezrei számára többet jelentünk a mindennapokban, mint egy tejipari vállalat a sok közül. A tulajdonosainknak (azaz a farmereknek), munkavállalóinknak, üzleti partnereinknek, és azoknak az embereknek, akiknek nap mint nap egy cseppnyi boldogságot csempészünk az életébe, a FrieslandCampina ennél sokkal több. Számunkra nem csak az számít, hogy mit csinálunk, hanem az is, hogy kik vagyunk.

A világ egyik legnagyobb tejipari vállalatává váltunk, mely évtizedek óta jelen van Európán kívül az afrikai és ázsiai kontinens országaiban is. Számos olyan márkát gyártunk, melyek ikonikussá váltak a helyi közösségek számára. Termékeink világszerte több, mint 100 ország fogyasztói számára elérhetőek. A cégnek jelenleg is egy közel 20.000 tagot számláló szövetkezet a tulajdonosa.

A FrieslandCampina Shared Service Centre kiépitése 2016-ban kezdődött és tart még ma is. Budapesti irodánk jelenleg 9 különböző ország pénzügyi és beszerzési tevékenységeit támogatja az EMEA régióban. A FrieslandCampina Shared Service Centre EMEA Kft-nél jellemző az emberközpontú gondolkodásmód, vezetőink törekszenek a holland anyacégre jellemző nyitott és őszinte vállalati kultúra kialakitására.

Az irodaházról

2017. május 2-án kezdtük a beköltözést az 1. ütem 600nm-t jelentő területére, míg az utolsó 3. Ütem átvételére 2018 május 2-án került sor.

Az Irodaház választásának oka: az Irodaház egyrészt nagyon közel helyezkedik el Friesland Hungária Zrt. Váci út 33. alatt található irodájához, illetve tömegközlekedéssel is könnyen megközelithető, ami fontos szempont munkavállalóink kényelme szempontjából.

Egy olyan irodai környezetet szerettünk volna kialakítani, mely ergonómiailag és hangulatilag is magában hordozza azt a szemléletet amit a Royal FrieslandCampina nyitott és őszinte cégkultúrája képvisel.


FRIESLAND CAMPINA - CITY ZEN IRODAHÁZ
 

KÖVETKEZŐ
IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA2020A regisztráció még nincs megnyitva.

HÍREK

2019.11.04
Arthur Holm: bútorba integrált technológia

Bármennyire is életünk részévé váltak a számítógépek és más információtechnológiai eszközök, látványukat nem mindenki szereti, különösen egy szépen megtervezett belső térben, egy elegáns konferenciateremben, tárgyalóban, szállodai recepción, irodában, vagy akár az otthonunkban. Erre kínál megoldást a dán Arthur Holm bútorba integrálható monitorjaival és egyéb IT eszközeivel.


2019.10.25
Irodaházak Éjszakája hetedszer

Idén is nagy várakozás előzte meg az Europa Design és az Irodakereső közös irodai élménytúráját, a 7. Irodaházak Éjszakáját, amely a hagyományokhoz hűen az éjszaka leple alatt került megrendezésre. A többszörös túljelentkezésen túljutott mintegy 140 résztvevő ismét olyan irodai és ingatlanpiaci helyszíneket fedezhetett fel, amelyek nagy része eddig ismeretlen volt a nagyközönség és a szakmabeliek számára.


2019.09.30
All You Can Move: az idei helyszínünk egyike az Irodaházak Éjszakáján

Az AYCM start-up cégként indult egy 27 nm-es lakásból 20 évvel ezelőtt, mára már egy 45 főt foglalkoztató középvállalattá vált árbevételét tekintve.
Az évfordulót már egy új és a korábbinál jóval tágasabb és modern koncepciójú, inspiratív irodában akartuk megünnepelni.


2018.11.01
Ilyen volt az Irodaházak Éjszakája VI.

A VI. Irodaházak Éjszakáját a munkatársak jó közérzetét fókuszba helyező WELL IRODA jegyében rendezte meg az Europa Design és kiemelt médiatámogatója, az Irodakereső. Ráadásul a sokak által izgatottan várt esemény alapítója és ötletadója, az Europa Design először nyitotta meg új irodaházának kapuit az érdeklődő nagyközönség és a szakma előtt.

Kapcsolat


IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


http://www.europadesign.hu/

Adatkezelési tájékoztató