2018.09.10
FrieslandCampina - CityZen irodaház

IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA VI.: 2018. OKTÓBER 11.

Emberek ezrei számára többet jelentünk a mindennapokban, mint egy tejipari vállalat a sok közül. A tulajdonosainknak (azaz a farmereknek), munkavállalóinknak, üzleti partnereinknek, és azoknak az embereknek, akiknek nap mint nap egy cseppnyi boldogságot csempészünk az életébe, a FrieslandCampina ennél sokkal több. Számunkra nem csak az számít, hogy mit csinálunk, hanem az is, hogy kik vagyunk.

A világ egyik legnagyobb tejipari vállalatává váltunk, mely évtizedek óta jelen van Európán kívül az afrikai és ázsiai kontinens országaiban is. Számos olyan márkát gyártunk, melyek ikonikussá váltak a helyi közösségek számára. Termékeink világszerte több, mint 100 ország fogyasztói számára elérhetőek. A cégnek jelenleg is egy közel 20.000 tagot számláló szövetkezet a tulajdonosa.

A FrieslandCampina Shared Service Centre kiépitése 2016-ban kezdődött és tart még ma is. Budapesti irodánk jelenleg 9 különböző ország pénzügyi és beszerzési tevékenységeit támogatja az EMEA régióban. A FrieslandCampina Shared Service Centre EMEA Kft-nél jellemző az emberközpontú gondolkodásmód, vezetőink törekszenek a holland anyacégre jellemző nyitott és őszinte vállalati kultúra kialakitására.

Az irodaházról

2017. május 2-án kezdtük a beköltözést az 1. ütem 600nm-t jelentő területére, míg az utolsó 3. Ütem átvételére 2018 május 2-án került sor.

Az Irodaház választásának oka: az Irodaház egyrészt nagyon közel helyezkedik el Friesland Hungária Zrt. Váci út 33. alatt található irodájához, illetve tömegközlekedéssel is könnyen megközelithető, ami fontos szempont munkavállalóink kényelme szempontjából.

Egy olyan irodai környezetet szerettünk volna kialakítani, mely ergonómiailag és hangulatilag is magában hordozza azt a szemléletet amit a Royal FrieslandCampina nyitott és őszinte cégkultúrája képvisel.


FRIESLAND CAMPINA - CITY ZEN IRODAHÁZ
 

KÖVETKEZŐ
IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA



2022


KÖVESS MINKET,
HOGY IDŐBEN ÉRTESÜLJ!

HÍREK

2022.02.01
Két éjszakai helyszínünk is versenyben az Év Irodája címért!

Az Europa Design idén hat olyan iroda kialakításában is részt vett, akik jelen vannak a versenyben - ráadásul ebből kettőt a 2021-es Irodaházak Éjszakája résztvevői személyesen is bejárhattak. Publicis House – Irányi Palota

2021.10.19
Ilyen volt az Irodaházak Éjszakája VIII.

Nyolcadik alkalommal szervezte az Europa Design az Irodaházak Éjszakája című eseményt, amelyre hagyományosan a Design Hét alatt kerül sor.
Ilyen volt az Irodaházak Éjszakája VIII.

2021.10.01
Irodaházak Éjszakája – szakmai élménytúra nyolcadszor

Idén is érdemes időben jelentkezni az Irodaházak Éjszakájára, amelyet már nyolcadik alkalommal szervez meg az Europa Design.

Irodaházak Éjszakája – szakmai élménytúra nyolcadszor

2020.05.28
Vírusmentesítő robotika


Az éjszaka hőse akcióban...

Kapcsolat


IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


http://www.europadesign.hu/

Adatkezelési tájékoztató