2018.09.10
FrieslandCampina - CityZen irodaház

IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA VI.: 2018. OKTÓBER 11.

Emberek ezrei számára többet jelentünk a mindennapokban, mint egy tejipari vállalat a sok közül. A tulajdonosainknak (azaz a farmereknek), munkavállalóinknak, üzleti partnereinknek, és azoknak az embereknek, akiknek nap mint nap egy cseppnyi boldogságot csempészünk az életébe, a FrieslandCampina ennél sokkal több. Számunkra nem csak az számít, hogy mit csinálunk, hanem az is, hogy kik vagyunk.

A világ egyik legnagyobb tejipari vállalatává váltunk, mely évtizedek óta jelen van Európán kívül az afrikai és ázsiai kontinens országaiban is. Számos olyan márkát gyártunk, melyek ikonikussá váltak a helyi közösségek számára. Termékeink világszerte több, mint 100 ország fogyasztói számára elérhetőek. A cégnek jelenleg is egy közel 20.000 tagot számláló szövetkezet a tulajdonosa.

A FrieslandCampina Shared Service Centre kiépitése 2016-ban kezdődött és tart még ma is. Budapesti irodánk jelenleg 9 különböző ország pénzügyi és beszerzési tevékenységeit támogatja az EMEA régióban. A FrieslandCampina Shared Service Centre EMEA Kft-nél jellemző az emberközpontú gondolkodásmód, vezetőink törekszenek a holland anyacégre jellemző nyitott és őszinte vállalati kultúra kialakitására.

Az irodaházról

2017. május 2-án kezdtük a beköltözést az 1. ütem 600nm-t jelentő területére, míg az utolsó 3. Ütem átvételére 2018 május 2-án került sor.

Az Irodaház választásának oka: az Irodaház egyrészt nagyon közel helyezkedik el Friesland Hungária Zrt. Váci út 33. alatt található irodájához, illetve tömegközlekedéssel is könnyen megközelithető, ami fontos szempont munkavállalóink kényelme szempontjából.

Egy olyan irodai környezetet szerettünk volna kialakítani, mely ergonómiailag és hangulatilag is magában hordozza azt a szemléletet amit a Royal FrieslandCampina nyitott és őszinte cégkultúrája képvisel.


FRIESLAND CAMPINA - CITY ZEN IRODAHÁZ
 

KÖVETKEZŐ
IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA2019. OKTÓBER 10.REGISZTRÁCIÓ

HÍREK

2018.11.01
Ilyen volt az Irodaházak Éjszakája VI.

A VI. Irodaházak Éjszakáját a munkatársak jó közérzetét fókuszba helyező WELL IRODA jegyében rendezte meg az Europa Design és kiemelt médiatámogatója, az Irodakereső. Ráadásul a sokak által izgatottan várt esemény alapítója és ötletadója, az Europa Design először nyitotta meg új irodaházának kapuit az érdeklődő nagyközönség és a szakma előtt.

2018.10.15
Irodaházak Éjszakája VI. - a film előzetese

Máris itt IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA VI.-ról készült film előzetese! 8 hivatalos fotós és egy forgatócsoport is elkísért minket, hogy az se maradjon le a legértékesebb pillanatokról, aki az óriási túljelentkezés miatt idén nem jutott be a programba.

2018.10.13
Teltház az IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA VI.-on!

Hatalmas érdeklődés övezte most csütörtökön a VI. IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJÁT! Ismét teltházas létszámmal, 2 normál és 1 partybusszal jártuk be Budapest kiválasztott irodaházait.

VI. Irodaházak Éjszakája

2018.06.25
Irodaházak Éjszakája VI.: 2018. október 11.

Irodaházak Éjszakája VI.: 2018. október 11.
További részletekért figyeld az oldalt!

Irodaházak Éjszakája VI.: 2018. október 11.

további részletek →

Kapcsolat


IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


http://www.europadesign.hu/

Adatkezelési tájékoztató