2018.10.13
Teltház az IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA VI.-on!

Hatalmas érdeklődés övezte most csütörtökön a VI. IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJÁT! Ismét teltházas létszámmal, 2 normál és 1 partybusszal jártuk be Budapest kiválasztott irodaházait.

Az éjszakai buszos designtúra megálmodója - Feuertag Ottó - által alapított Europa Design új székházában indult az este, amely Magyarország első olyan Well minősítés alatt álló irodaháza, amely egy meglevő épület átalakítása során tűzte ki célul a magas minősítés elérést.

A buszok 21:00 óra után indultak aFrieslandCampina irodáiba, amelyek a Váci úti CityZen irodaház 6. és 7. emeletén helyezkednek el. A hihetetlen tágas terekkel, és a dolgozó jólét - az employer branding - legmodernebb elvárásaink megfelelően berendezett környezetben a legnépszerűbb a Pöttyős Túró Rudi szoba volt, ahol számos ízt kóstolhattunk.

23:00 után érkeztünk a ProInterier Kft. irodáihoz. A melegburkolatok gazdagsága és változatossága, az Interface padlószőnyegei révén családias, barátságos, ember léptékű irodai helyeket fedeztünk fel. Éjfél után a kerti grillezéssel zárult az este.

Fotók és az esetről készült film: hamarosan!


VI. Irodaházak Éjszakája

KÖVETKEZŐ
IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA2022


KÖVESS MINKET,
HOGY IDŐBEN ÉRTESÜLJ!

HÍREK

2022.02.01
Két éjszakai helyszínünk is versenyben az Év Irodája címért!

Az Europa Design idén hat olyan iroda kialakításában is részt vett, akik jelen vannak a versenyben - ráadásul ebből kettőt a 2021-es Irodaházak Éjszakája résztvevői személyesen is bejárhattak. Publicis House – Irányi Palota

2021.10.19
Ilyen volt az Irodaházak Éjszakája VIII.

Nyolcadik alkalommal szervezte az Europa Design az Irodaházak Éjszakája című eseményt, amelyre hagyományosan a Design Hét alatt kerül sor.
Ilyen volt az Irodaházak Éjszakája VIII.

2021.10.01
Irodaházak Éjszakája – szakmai élménytúra nyolcadszor

Idén is érdemes időben jelentkezni az Irodaházak Éjszakájára, amelyet már nyolcadik alkalommal szervez meg az Europa Design.

Irodaházak Éjszakája – szakmai élménytúra nyolcadszor

2020.05.28
Vírusmentesítő robotika


Az éjszaka hőse akcióban...

Kapcsolat


IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


http://www.europadesign.hu/

Adatkezelési tájékoztató