2018.10.13
Teltház az IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA VI.-on!

Hatalmas érdeklődés övezte most csütörtökön a VI. IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJÁT! Ismét teltházas létszámmal, 2 normál és 1 partybusszal jártuk be Budapest kiválasztott irodaházait.

Az éjszakai buszos designtúra megálmodója - Feuertag Ottó - által alapított Europa Design új székházában indult az este, amely Magyarország első olyan Well minősítés alatt álló irodaháza, amely egy meglevő épület átalakítása során tűzte ki célul a magas minősítés elérést.

A buszok 21:00 óra után indultak aFrieslandCampina irodáiba, amelyek a Váci úti CityZen irodaház 6. és 7. emeletén helyezkednek el. A hihetetlen tágas terekkel, és a dolgozó jólét - az employer branding - legmodernebb elvárásaink megfelelően berendezett környezetben a legnépszerűbb a Pöttyős Túró Rudi szoba volt, ahol számos ízt kóstolhattunk.

23:00 után érkeztünk a ProInterier Kft. irodáihoz. A melegburkolatok gazdagsága és változatossága, az Interface padlószőnyegei révén családias, barátságos, ember léptékű irodai helyeket fedeztünk fel. Éjfél után a kerti grillezéssel zárult az este.

Fotók és az esetről készült film: hamarosan!


VI. Irodaházak Éjszakája

KÖVETKEZŐ
IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA2021. október 14A regisztráció megnyitva!

HÍREK

2021.10.01
Irodaházak Éjszakája – szakmai élménytúra nyolcadszor

Idén is érdemes időben jelentkezni az Irodaházak Éjszakájára, amelyet már nyolcadik alkalommal szervez meg az Europa Design.

Irodaházak Éjszakája – szakmai élménytúra nyolcadszor

2020.05.28
Vírusmentesítő robotika


Az éjszaka hőse akcióban...

2020.05.10
Az All You Can Move az Év Irodája!

És igen! egy újabb éjszakai helyszínünk nyert! Köszönjük minden éjszakázónak és támogató partnerünknek!

2019.11.04
Arthur Holm: bútorba integrált technológia

Bármennyire is életünk részévé váltak a számítógépek és más információtechnológiai eszközök, látványukat nem mindenki szereti, különösen egy szépen megtervezett belső térben, egy elegáns konferenciateremben, tárgyalóban, szállodai recepción, irodában, vagy akár az otthonunkban. Erre kínál megoldást a dán Arthur Holm bútorba integrálható monitorjaival és egyéb IT eszközeivel.


Kapcsolat


IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


http://www.europadesign.hu/

Adatkezelési tájékoztató