2019.11.04
Arthur Holm: bútorba integrált technológia

Bármennyire is életünk részévé váltak a számítógépek és más információtechnológiai eszközök, látványukat nem mindenki szereti, különösen egy szépen megtervezett belső térben, egy elegáns konferenciateremben, tárgyalóban, szállodai recepción, irodában, vagy akár az otthonunkban. Erre kínál megoldást a dán Arthur Holm bútorba integrálható monitorjaival és egyéb IT eszközeivel.
 
Nem véletlen az Arthur Holm design iránti érzékenysége: az 1960-as és 1970-es években aktív dán designer, Jorgen Alex Jensen munkásságából merítette családja az inspirációt. Ennek köszönhető, hogy az Arthur Holm monitorok, mikrofonok, hangszórók belesimulnak az enteriőrökbe, szerves részét képezik a berendezésnek, vagy letisztult megjelenésükkel, akár egy minimalista műalkotás, díszítik a falakat.  A 21. század technológiája így találkozik a skandináv designnal, és a kézműves örökséggel.
 
Mivel az Europa Design a prémium kategóriás bútorok és enteriőrök mellett elkötelezett a különleges, innovatív megoldások iránt, a 7. Irodaházak Éjszakájára meghívta az Arthur Holm képviselőit, ahol a szakemberek egy mozgó bemutatóteremben mutatták be az érdeklődőknek a bútorokba integrálható IT eszközöket. A kis bemutató autó először az Europa Design bemutatótermébe érkezett, majd a Parlament előtt mutatta be az asztallapba süllyeszthető monitorokat és konferencia-berendezéseket – mikrofonokat, hangszórókat – az érdeklődőknek, ezután vetette bele magát az éjszakába és indult a szakmai kalandtúra helyszíneire.


A letisztult megjelenésű monitorok éppen az olyan igényes irodákba készülnek, mint amelyek az Irodaházak Éjszakájának a helyszíneit is alkották. Az eloxált alumínium képernyők a fekete éllel és a tükrözésmentes üveggel időtlen designt képviselnek és önmagukban is jól mutatnak egy tárgyaló-, konferencia- vagy íróasztalon. Viszont ha valaki semmilyen technikai eszközt nem szeretne használaton kívül látni az asztalán, akkor csak egy gombnyomás, és az eszközök máris az asztallapba süllyednek. A monitorok hátlapja készülhet bőrből, coriánból vagy fából, hogy megegyezzen az asztallap anyagával, és teljesen belesimulva egységes képet alkosson. Az érintőképernyőt függőleges és vízszintes állapotban is lehet használni. A piacon lévő legkeskenyebb, motorosan süllyeszthető monitor a DB2-es, amely mindössze 2 cm vastag és ekkora rés látható az asztallapon, ami szinte láthatatlanná teszi használaton kívül. A konferencia-beszélgetéseknél a képernyő kiegészül egy szintén süllyeszthető, hajlítható mikrofonszállal, amely bekapcsolva zöld, kikapcsolva piros led fénnyel világít és egy HD videókamerával. Természetesen az iPadokhoz is készült motorosan süllyeszthető állvány. És ha valaki nem az asztalnál, hanem egy kényelmes karosszékben szeretné élvezni a technikai innováció előnyeit, akkor számukra a kartámaszba épített motoros monitor a legjobb választás. Az Arthur Holm az általuk szabadalmaztatott 27 termékkel a világ 45 országában van jelen. Referenciáik a legkülönbözőbb szektorokban találhatók, banki, biztosítási, IT, jogi, igazságügyi, közigazgatási, oktatási, szállodai, a mintegy 20.000 projekt közös jellemzője a minőség iránti igény, valamint az innováció és a design iránti elkötelezettség. Ha pedig valakinek teljesen egyedi igénye van, az sem jelent akadályt, személyre szabott megoldásokat is készítenek.
 
Az Europa Designnál szívesen adunk minden Arthur Holm bútorba integrált monitorról és konferencia-berendezésről részletesebb információt és árakat.
 

KÖVETKEZŐ
IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA2020A regisztráció még nincs megnyitva.

HÍREK

2019.11.04
Arthur Holm: bútorba integrált technológia

Bármennyire is életünk részévé váltak a számítógépek és más információtechnológiai eszközök, látványukat nem mindenki szereti, különösen egy szépen megtervezett belső térben, egy elegáns konferenciateremben, tárgyalóban, szállodai recepción, irodában, vagy akár az otthonunkban. Erre kínál megoldást a dán Arthur Holm bútorba integrálható monitorjaival és egyéb IT eszközeivel.


2019.10.25
Irodaházak Éjszakája hetedszer

Idén is nagy várakozás előzte meg az Europa Design és az Irodakereső közös irodai élménytúráját, a 7. Irodaházak Éjszakáját, amely a hagyományokhoz hűen az éjszaka leple alatt került megrendezésre. A többszörös túljelentkezésen túljutott mintegy 140 résztvevő ismét olyan irodai és ingatlanpiaci helyszíneket fedezhetett fel, amelyek nagy része eddig ismeretlen volt a nagyközönség és a szakmabeliek számára.


2019.09.30
All You Can Move: az idei helyszínünk egyike az Irodaházak Éjszakáján

Az AYCM start-up cégként indult egy 27 nm-es lakásból 20 évvel ezelőtt, mára már egy 45 főt foglalkoztató középvállalattá vált árbevételét tekintve.
Az évfordulót már egy új és a korábbinál jóval tágasabb és modern koncepciójú, inspiratív irodában akartuk megünnepelni.


2018.11.01
Ilyen volt az Irodaházak Éjszakája VI.

A VI. Irodaházak Éjszakáját a munkatársak jó közérzetét fókuszba helyező WELL IRODA jegyében rendezte meg az Europa Design és kiemelt médiatámogatója, az Irodakereső. Ráadásul a sokak által izgatottan várt esemény alapítója és ötletadója, az Europa Design először nyitotta meg új irodaházának kapuit az érdeklődő nagyközönség és a szakma előtt.

Kapcsolat


IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


http://www.europadesign.hu/

Adatkezelési tájékoztató