2019.11.04
Arthur Holm: bútorba integrált technológia

Bármennyire is életünk részévé váltak a számítógépek és más információtechnológiai eszközök, látványukat nem mindenki szereti, különösen egy szépen megtervezett belső térben, egy elegáns konferenciateremben, tárgyalóban, szállodai recepción, irodában, vagy akár az otthonunkban. Erre kínál megoldást a dán Arthur Holm bútorba integrálható monitorjaival és egyéb IT eszközeivel.
 
Nem véletlen az Arthur Holm design iránti érzékenysége: az 1960-as és 1970-es években aktív dán designer, Jorgen Alex Jensen munkásságából merítette családja az inspirációt. Ennek köszönhető, hogy az Arthur Holm monitorok, mikrofonok, hangszórók belesimulnak az enteriőrökbe, szerves részét képezik a berendezésnek, vagy letisztult megjelenésükkel, akár egy minimalista műalkotás, díszítik a falakat.  A 21. század technológiája így találkozik a skandináv designnal, és a kézműves örökséggel.
 
Mivel az Europa Design a prémium kategóriás bútorok és enteriőrök mellett elkötelezett a különleges, innovatív megoldások iránt, a 7. Irodaházak Éjszakájára meghívta az Arthur Holm képviselőit, ahol a szakemberek egy mozgó bemutatóteremben mutatták be az érdeklődőknek a bútorokba integrálható IT eszközöket. A kis bemutató autó először az Europa Design bemutatótermébe érkezett, majd a Parlament előtt mutatta be az asztallapba süllyeszthető monitorokat és konferencia-berendezéseket – mikrofonokat, hangszórókat – az érdeklődőknek, ezután vetette bele magát az éjszakába és indult a szakmai kalandtúra helyszíneire.






A letisztult megjelenésű monitorok éppen az olyan igényes irodákba készülnek, mint amelyek az Irodaházak Éjszakájának a helyszíneit is alkották. Az eloxált alumínium képernyők a fekete éllel és a tükrözésmentes üveggel időtlen designt képviselnek és önmagukban is jól mutatnak egy tárgyaló-, konferencia- vagy íróasztalon. Viszont ha valaki semmilyen technikai eszközt nem szeretne használaton kívül látni az asztalán, akkor csak egy gombnyomás, és az eszközök máris az asztallapba süllyednek. A monitorok hátlapja készülhet bőrből, coriánból vagy fából, hogy megegyezzen az asztallap anyagával, és teljesen belesimulva egységes képet alkosson. Az érintőképernyőt függőleges és vízszintes állapotban is lehet használni. A piacon lévő legkeskenyebb, motorosan süllyeszthető monitor a DB2-es, amely mindössze 2 cm vastag és ekkora rés látható az asztallapon, ami szinte láthatatlanná teszi használaton kívül. A konferencia-beszélgetéseknél a képernyő kiegészül egy szintén süllyeszthető, hajlítható mikrofonszállal, amely bekapcsolva zöld, kikapcsolva piros led fénnyel világít és egy HD videókamerával. Természetesen az iPadokhoz is készült motorosan süllyeszthető állvány. És ha valaki nem az asztalnál, hanem egy kényelmes karosszékben szeretné élvezni a technikai innováció előnyeit, akkor számukra a kartámaszba épített motoros monitor a legjobb választás. 



Az Arthur Holm az általuk szabadalmaztatott 27 termékkel a világ 45 országában van jelen. Referenciáik a legkülönbözőbb szektorokban találhatók, banki, biztosítási, IT, jogi, igazságügyi, közigazgatási, oktatási, szállodai, a mintegy 20.000 projekt közös jellemzője a minőség iránti igény, valamint az innováció és a design iránti elkötelezettség. Ha pedig valakinek teljesen egyedi igénye van, az sem jelent akadályt, személyre szabott megoldásokat is készítenek.
 
Az Europa Designnál szívesen adunk minden Arthur Holm bútorba integrált monitorról és konferencia-berendezésről részletesebb információt és árakat.
 

KÖVETKEZŐ
IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA



2022


KÖVESS MINKET,
HOGY IDŐBEN ÉRTESÜLJ!

HÍREK

2022.02.01
Két éjszakai helyszínünk is versenyben az Év Irodája címért!

Az Europa Design idén hat olyan iroda kialakításában is részt vett, akik jelen vannak a versenyben - ráadásul ebből kettőt a 2021-es Irodaházak Éjszakája résztvevői személyesen is bejárhattak. Publicis House – Irányi Palota

2021.10.19
Ilyen volt az Irodaházak Éjszakája VIII.

Nyolcadik alkalommal szervezte az Europa Design az Irodaházak Éjszakája című eseményt, amelyre hagyományosan a Design Hét alatt kerül sor.
Ilyen volt az Irodaházak Éjszakája VIII.

2021.10.01
Irodaházak Éjszakája – szakmai élménytúra nyolcadszor

Idén is érdemes időben jelentkezni az Irodaházak Éjszakájára, amelyet már nyolcadik alkalommal szervez meg az Europa Design.

Irodaházak Éjszakája – szakmai élménytúra nyolcadszor

2020.05.28
Vírusmentesítő robotika


Az éjszaka hőse akcióban...

Kapcsolat


IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


http://www.europadesign.hu/

Adatkezelési tájékoztató