2021.10.07
IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA VIII.: Hermes Schleifmittel - Budawest Irodaház

Az Irodaházak Éjszakájának második állomása a Budawest irodaház, amelyben a  német Hermes Schleifmittel a mai trendeket követő, fiatalos, a digitalizált világnak megfelelő irodatereket alakított ki új értékesítést támogató SSC központjában, együttműködve az irodai koncepciót és irodaberendezést végző Europa Designnal.
 
A német Hermes Schleifmittel csiszolószerszám gyártó céget 1927-ben alapították Hamburgban. A világ minden kontinensén jelen lévő cég az autóipar, a bútorgyártás és a fémmegmunkáló üzemek, valamint az elektronikai és a gyógyszeripar precíziós műszerei számára gyárt flexibilis csiszolóanyagokat és köszörűkorongokat. 
A Budapesten található magyar irodában is tükröződik a cég hitvallása, amely a hagyományokban gyökerezik és a jövő felé tekint. Góczán András kereskedelmi vezető hangsúlyozta, hogy a német központ egy mottót határozott meg az iroda kialakításához: legyen „state of the art”. Fontos szempont volt, hogy az irodatér megfeleljen a többségében fiatal munkaerő igényeinek. A dinamikusan bővülő értékesítést támogató irodában nemrégen tízen dolgoztak, ma 22 fős a létszám, de további bővülés is várható.
 
A kommunikációt igénylő munkavégzés támogatására a megfelelő hangelnyelés érdekében különböző akusztikus megoldásokat alkalmazott az Europa Design csapata. A nyitott térben a mennyezetről belógatott BuzziFalls akusztikus panelek választják el egymástól a munkahelyeket, a közösségi térrészben pedig a Tru Design Patch akusztikus paneljei és akusztikus szófái kerültek elhelyezésre, amelyek kiválóan alkalmasak a két fős, nyugodt beszélgetések lebonyolítására, vagy koncentrációra, relaxációra. Az oszlopokat is a Buzzi space akusztikus filcével vonták be, sőt a mennyezeti lámpák is hangelnyelő filcből készültek. A hármas és hatos bench munkahely-együttesek egységeit is akusztikus asztali panelek választják el egymástól. A tárolási feladatokat szintén akusztikus burkolattal ellátott szekrények oldják meg, illetve a személyes tárgyakat DVO lockerekben helyezhetik el a munkatársak. A különböző irodai funkciók közötti váltás a padlón is megjelenik, az irodaterület padlószőnyeg, míg a közösségi rész vinil burkolatot kapott. Az open office mellett üvegfallal lett elválasztva a vezetői iroda.
 
Az irodabútorok kiválasztásánál nagy hangsúlyt kapott az ergonómia, ezért az Actiu Twist asztalai mellé az Actiu Stay kényelmes munkaszékei kerültek, amelyek garantálják a megfelelő koncentrálást és a fáradtságmentes munkavégzést. 
Góczán András azt is kiemelte, hogy a cég felismerve, hogy nagyfokú digitalizáció előtt áll a világ, és egyre nagyobb szerepet fog játszani a virtuális kommunikáció, kialakítottak egy nagyobb oktatótermet, valamint egy kisebb 8 fős videokonferenciatermet, amelyekben a személyes jelenlét mellett online megbeszélések is lebonyolíthatók. Az oktatóterembe az Actiu Trama görgős, lehajtható asztallapú, gyorsan átrendezhető asztalai kerültek Actius Urban Plus rakásolható tárgyalószékekkel.
 
Gyors megbeszélések lebonyolítására alkalmasak az álló magasságú kis tárgyalószigetek, illetve az étkezést és break out funkciót is betöltő Tru Design E_quo pad a konyha mellett.
Az open office irodában az arculati színek dominálnak: a padlószőnyeg szürke-kék, a székek és az egyéb ülőbútorok kárpitjai mustársárga, világos-, sötétkék, világos- és sötétszürke színeket kaptak. Az iroda berendezése még folytatódik, a létszám bővülésével újabb munkahelyek kialakításával, illetve az iroda teljes hosszában végig futó terasz berendezésével is kültéri bútorokkal, ami tovább növeli a közösségi terek arányát. A Hermes irodaberendezésének az egészére jellemző volt a munkatársak igényeinek a figyelembevétele, amit az is jelez, hogy az Europa Design által szállított bútorok az irodatér emberközpontú kialakítását támogató Well minősítéshez igazodnak.

 
KÖVETKEZŐ
IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA2022


KÖVESS MINKET,
HOGY IDŐBEN ÉRTESÜLJ!

HÍREK

2022.02.01
Két éjszakai helyszínünk is versenyben az Év Irodája címért!

Az Europa Design idén hat olyan iroda kialakításában is részt vett, akik jelen vannak a versenyben - ráadásul ebből kettőt a 2021-es Irodaházak Éjszakája résztvevői személyesen is bejárhattak. Publicis House – Irányi Palota

2021.10.19
Ilyen volt az Irodaházak Éjszakája VIII.

Nyolcadik alkalommal szervezte az Europa Design az Irodaházak Éjszakája című eseményt, amelyre hagyományosan a Design Hét alatt kerül sor.
Ilyen volt az Irodaházak Éjszakája VIII.

2021.10.01
Irodaházak Éjszakája – szakmai élménytúra nyolcadszor

Idén is érdemes időben jelentkezni az Irodaházak Éjszakájára, amelyet már nyolcadik alkalommal szervez meg az Europa Design.

Irodaházak Éjszakája – szakmai élménytúra nyolcadszor

2020.05.28
Vírusmentesítő robotika


Az éjszaka hőse akcióban...

Kapcsolat


IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


http://www.europadesign.hu/

Adatkezelési tájékoztató