2021.10.19
Ilyen volt az Irodaházak Éjszakája VIII.

Nyolcadik alkalommal szervezte az Europa Design az Irodaházak Éjszakája című eseményt, amelyre hagyományosan a Design Hét alatt kerül sor. 
 
A pandémia okozta 1 év kihagyás utáni most 4, maga nemében teljesen egyedülálló, hagyományos értelemben véve nem klasszikus irodaházat látogattak meg, amelyek mindegyike csattanós választ ad a járvány alatt és után felvetődő kérdésre: “miért van még szükség irodákra?”.
 
Ráadásul mindezt úgy, hogy mind a négy irodaház koncepcióját még a covid előtt, bátor döntéssel alkották meg, amelyet a megváltozott igények nagyon gyorsan igazoltak!

Ilyen volt az Irodaházak Éjszakája VIII.


Az este 4 helyszíne:
 
Market 6.0
Magyarország egyik legnagyobb építőipari vállalata a saját "showroom" irodaházában megmutatott minden tudást, amit az elmúlt 25 év tapasztalatai által összegyűjtött. Az irodaház igazi referencia nem csak a vendégek, de a saját munkatársak felé is, ahol tisztelettel adóznak a kétkezi építőmunkások, szakemberek előtt is.
 
“A legnagyobb értékünk az ember” – ennek a hitvallásnak az esszenciája a Market 6.0 Irodaház. A tervezés során kulcstényező volt az összetartozás erősítése, ezért itt rengeteg közösségi területet tudtunk bejárni és megismerni.
 
Hermes Schleifmittel -  Budawest
Az őrmezői különleges lokáció hihetetlen irodabérleti kihasználtságot eredményezett a poszt-covid korszakban, amikor a városszéli irodaházák az aglomerációból be-bejáró hibrid munkavégzést támogatják remekül.
A Budawest irodaházban található német SSC-nél a fiatalos, a digitalizált világnak megfelelő irodai koncepciót fedezhettünk fel!
 
Tópark
Hogyan kap életre egy betontorzóvá vált beruházás és milyen az élet a Tóparkban, amely olyannyira különbözik koncepciójában és stílusában is az eddig megszokottól? A terület bejárása során az iroda-ingatlanpiaci háttérfolyamatokba is betekintést nyerhettünk, és kiderül, hogy a több ezer kényelmes parkolóhely mellett ingyenes buszjárattal is könnyedén elérhető ez a fantasztikus kis város a városban!
 
Publicis - Irányi palota
Az Irányi Palotában a Pyxis Nautica Építésziroda által tervezett irodában arra a kérdésre kaptunk választ, hogyan került megmentésre a 10 éve ázó bálterem, és hogyan született 21. századi épület hőszivattyús hűtést-fűtéssel, komfortszellőzéssel, lépcsőházi hő- és füstelvezető rendszerrel, LED-világítással? A világ egyik legnagyobb kreatív-ügynöksége által belakott házat a bérlő nem is hívja irodának, hanem inkább otthonként tekintenek rá, és Publicis House-ként nevezték el, nem véletlenül. A semmiképpen sem szokványos irodaépületben a közösségi terek változatosság a kreatív alkotómunkát támogatja, sokszor szó szerint, hiszen a palota minden szintjén készülnek reklámfilmek, tartanak forgatásokat is. 

KÖVETKEZŐ
IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA



2022


KÖVESS MINKET,
HOGY IDŐBEN ÉRTESÜLJ!

HÍREK

2022.02.01
Két éjszakai helyszínünk is versenyben az Év Irodája címért!

Az Europa Design idén hat olyan iroda kialakításában is részt vett, akik jelen vannak a versenyben - ráadásul ebből kettőt a 2021-es Irodaházak Éjszakája résztvevői személyesen is bejárhattak. Publicis House – Irányi Palota

2021.10.19
Ilyen volt az Irodaházak Éjszakája VIII.

Nyolcadik alkalommal szervezte az Europa Design az Irodaházak Éjszakája című eseményt, amelyre hagyományosan a Design Hét alatt kerül sor.
Ilyen volt az Irodaházak Éjszakája VIII.

2021.10.01
Irodaházak Éjszakája – szakmai élménytúra nyolcadszor

Idén is érdemes időben jelentkezni az Irodaházak Éjszakájára, amelyet már nyolcadik alkalommal szervez meg az Europa Design.

Irodaházak Éjszakája – szakmai élménytúra nyolcadszor

2020.05.28
Vírusmentesítő robotika


Az éjszaka hőse akcióban...

Kapcsolat


IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


http://www.europadesign.hu/

Adatkezelési tájékoztató