2021.11.30
IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA VIII - Góczán András, Hermes-Schleifmittel GmbH és Tarnóczay Szilvia, Budawest irodaház



"Szoros team munka volt az Europa Design-nal, hogy hova, milyen munkafázisokat alakítsunk ki" - nyilatkozta Góczán András, a Hermes-Schleifmittel GmbH HUB Managere és értékesítési vezetője
 
Valamint ebben az interjúban Tarnóczay Szilvia, a Budawest Irodaház
Ügyvezetője ad választ arra, hogy fel tudják-e tölteni bérlőkkel a gazdagrét szélén lévő épületüket.

Interjú Tarnóczay Szilvia ügyvezetővel, BudaWest Irodaház

A BudaWest Irodaház nincs annyira reflektorfényben. Ez azt jelenti, hogy 100 %-ban ki vannak adva az irodák, de azt is jelenti, hogy az itt lévő cégeknek nincs bővülési lehetősége. Nem okoz ez problémát?

Tudnak a bérlőink bővülni, mert eredetileg mi is szerettünk volna nagy bérlős ház lenni és úgy is terveztük meg az alaprajzot, de a gazdasági válság 2010-ben felülírta a terveinket. Ezért úgy döntöttünk, hogy az első és az ötödik emeletet megnyitjuk a kisebb bérlők részére. Itt akár 50-től 300 négyzetméterig vannak kialakított irodák. ha egy-egy nagyobb bérlő szeretne bővülni, akkor ezeken a szinteken megteheti. 
 
Mire vagytok a legbüszkébbek házon belül? Mi az, amit legelsőként megmutatsz egy látogatónak?

Két dolgot szeretnék kiemelni: az egyik a nagyon magas minőségű anyagok használata, a folyamatos innováció, illetve, hogy mi magunk üzemeltetjük az épületet. A bérlőknek szinte szállodai szintű szolgáltatást tudunk nyújtani és nagyon komfortossá tesszük az életüket. Nálunk, ha egy bérlő telefonál a recepcióra, hogy szeretne kisebb javítást – székkarfa igazítás, lámpa vagy padlódoboz áthelyezés – öt percen belül a helyszínen vannak a karbantartók, mindenre azonnal reagálunk.

Nagyon vegyes a bérlők összetétele – IT, sportszer, autóipar stb. – ez tudatos tervezés eredménye volt, vagy spontán alakult ki?

Ez spontán alakult így, a jó lokáció, azazaz M1-M7 közelsége, valamint az épület műszaki adottságai, szolgáltatásai, a rugalmas alaprajzi kiosztás lehetősége tette vonzóvá az irodaházat.

Mekkora az irodaház területe és milyen szolgáltatásokat nyújtanak?

A Budawest összesen 26.000 négyzetméter alapterületű, ebből a felépítmény a földszint + 5 emelet, 16.000 négyzetméter, a 3 szintes mélygarázs közel 300 parkolóval és raktárakkal közel 10.000 négyzetméter. Egyedülálló módon 30 vendég parkolóhelyet is üzemeltetünk, ezt utólagos elszámolással vehetik igénybe a bérlőink. Ez a bérlőkhöz érkező futároknak is könnyű parkolást jelent. A földszint vegyes retail és iroda terület, itt található egy OTP és egy K&H bankfiók, egy étterem és egy kávézó, biobolt. A -1 parkolószinten található a 30 vendégparkoló, valamint professzionális elektromos autó töltők, autómosó, kerékpár és motorparkoló helyek, valamint öltözők és zuhanyzók a bérlők részére.
 

KÖVETKEZŐ
IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA



2022


KÖVESS MINKET,
HOGY IDŐBEN ÉRTESÜLJ!

HÍREK

2022.02.01
Két éjszakai helyszínünk is versenyben az Év Irodája címért!

Az Europa Design idén hat olyan iroda kialakításában is részt vett, akik jelen vannak a versenyben - ráadásul ebből kettőt a 2021-es Irodaházak Éjszakája résztvevői személyesen is bejárhattak. Publicis House – Irányi Palota

2021.10.19
Ilyen volt az Irodaházak Éjszakája VIII.

Nyolcadik alkalommal szervezte az Europa Design az Irodaházak Éjszakája című eseményt, amelyre hagyományosan a Design Hét alatt kerül sor.
Ilyen volt az Irodaházak Éjszakája VIII.

2021.10.01
Irodaházak Éjszakája – szakmai élménytúra nyolcadszor

Idén is érdemes időben jelentkezni az Irodaházak Éjszakájára, amelyet már nyolcadik alkalommal szervez meg az Europa Design.

Irodaházak Éjszakája – szakmai élménytúra nyolcadszor

2020.05.28
Vírusmentesítő robotika


Az éjszaka hőse akcióban...

Kapcsolat


IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


http://www.europadesign.hu/

Adatkezelési tájékoztató